OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Výmena skúseností?

13.06.2019
• Pre Vanda  |  13.06.2019 14:27:01  |  IP: 178.41.---.---
Ak máte starý recept, odoberte 1/3 múky a dajte rovnaký počet ako múky tekutiny podľa receptu a 1PL kopcom kvásku, po 8. hodinách pridajte všetky ostatné suroviny (odpočítajte múku a tekutinu, pravdepodobne pôjde o mlieko). nechajte 2 hodiny prekvasiť. Roztiahnite na plech a zapnite rúru na 230, pol hodinu nechajte rozohriať a dokvasiť), potom pečte podľa receptu.

09.05.2019
• Vanda  |  09.05.2019 11:06:45  |  IP: 195.91.---.---
Hľadám recept na osuch - kvasok? Nenašla som ďakujem

27.05.2017
• čerstvý kvások Sveťo  |  27.05.2017 22:52:17  |  IP: 84.47.---.---
budem mať čerstvý 31.5. na Kváskovaní II v RC Prešporkove. Treba si priniesť pohár

04.04.2017
• Tinusch 4.4  |  04.04.2017 12:41:53  |  IP: 95.102.---.---
mám práve doma čerstvý kvások Jožko, kto potrebuje dajte vedieť, prineste si malý pohár s viečkom. Najbližšie budem mať nový až začiatkom mája. Kurz kváskovania bude tiež až v máji ;-)
• Tinusch  |  04.04.2017 12:38:36  |  IP: 95.102.---.---
Ahojte, webku som založila, lebo som stále dostávala podobné otázky a myslím, že takto to bude efektívnejšie? Tak čo, ako sa vám darí s kváskovaním?
Nový príspevok
nick  
text
 
 
987+4päť  =  
Vyplňte kontrolu proti SPAMu.