Výmena skúseností?
13.06.2019
• Pre Vanda | 13.06.2019 14:27:01 | IP: 178.41.---.---
Ak máte starý recept, odoberte 1/3 múky a dajte rovnaký počet ako múky tekutiny podľa receptu a 1PL kopcom kvásku, po 8. hodinách pridajte všetky ostatné suroviny (odpočítajte múku a tekutinu, pravdepodobne pôjde o mlieko). nechajte 2 hodiny prekvasiť. Roztiahnite na plech a zapnite rúru na 230, pol hodinu nechajte rozohriať a dokvasiť), potom pečte podľa receptu. 

09.05.2019
• Vanda | 09.05.2019 11:06:45 | IP: 195.91.---.---
Hľadám recept na osuch - kvasok? Nenašla som ďakujem
27.05.2017
• čerstvý kvások Sveťo | 27.05.2017 22:52:17 | IP: 84.47.---.---
budem mať čerstvý 31.5. na Kváskovaní II v RC Prešporkove. Treba si priniesť pohár 

04.04.2017
• Tinusch 4.4 | 04.04.2017 12:41:53 | IP: 95.102.---.---
mám práve doma čerstvý kvások Jožko, kto potrebuje dajte vedieť, prineste si malý pohár s viečkom. Najbližšie budem mať nový až začiatkom mája. Kurz kváskovania bude tiež až v máji ;-)
• Tinusch | 04.04.2017 12:38:36 | IP: 95.102.---.---
Ahojte, webku som založila, lebo som stále dostávala podobné otázky a myslím, že takto to bude efektívnejšie? Tak čo, ako sa vám darí s kváskovaním?